اقامت قانونی از راه سرمایه گذاری    
     
 

 

امروزه کشورهای بسیاری از جمله اتریش، استرالیا، امریکا، آرژانتین، انگلستان، بلژیک، پاناما، کانادا، کستاریکا، مالزی، نیکاراگوا، نیوزیلند و هنگ کنگ  دارای برنامه های متفاوتی برای دادن اقامت دائم در برابر سرمایه گذاری هستند.  در بسیاری از این کشور ها، متقاضی میتواند 2 تا 5 سال پس از گرفتن اقامت درخواست تابعیت نموده و گذرنامه دریافت دارد.

 

از آنجائیکه هرکدام از این کشورها برنامه و شرایط ویژه خود را دارند، چنانچه بجای گرفتن تابعیت سریع تصمیم به اقامت در یکی از کشورهای یاد شده دارید، برای مشاوره و گرفتن اطلاعات پیرامون یک کشور بخصوص با ما تماس بگیرید.